İngiltere turist vizesi nasıl alınır?

İngiltere turist vizesi için geçerliliği olan bir pasaport gereklidir. Bu geçerlilik süresi, seyahat tarihinden sonraki altı aya kadardır. Diplomatik vizeye sahip olanlar vizeden muaftır. Tüm belgeler toplandıktan sonra online randevu alınıp, belgeler eksiksiz teslim edilmeli.

Etiketler

vize,seyahat, vize işlemleri, pasaport işlemleri, schengen vizesi, avrupa ülkeleri, vize başvurusu, ilgiltere turistik vizesi, ilgiltere ticari vizesi, gereken belgeler, Yüksel Erdin
Cevaplayan
Yüksel Erdin
Vize Danışmanı
Bu cevabı puanlayın 0
Oy vermek için önce giriş yapmalısınız:
7 İzlenme
0 Yorum
02:48 Cevap.tv PUBLIK
Reklam